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Kale Buns with Okara Filling

2013.07.03 Wed
P1120684.jpg
英語レシピの後に日本語レシピがあります。スクロールしてね!

Kale powder can be substituted by Spinach or other
vegetable powders. Although you can buy Okara Powder
and have it shipped overseas from this link ↓

【低糖質食品】 【糖質制限食材】 国産大豆100% 超微粉おからパウダー 500g (チャック付き袋) 【全国送料160円】

豆彦 乾燥おから 100g

you can also use mashed potato powder or instant
oats for it.

INGREDIENTS

*Bread
Bread Flour 400g
Okara Powder 50g
Kale Powder 2 tbs
Soy Milk or Water 370~400cc
Instant Dry Yeast Powder 6g
Sugar or Honey 30g
Salt 4g

*Filling
200cc Okara (or 50g of powder soaked with 150g water)
100cc of Diced Cheese, Chopped Sausages, Bacon or
other protein you would like
2 tbs of curry powder
salt and pepper


DIRECTIONS

1 . Pre-fermentate yeast with luke warm soy milk and sugar.
2. Combine flour, Kale Powder, Okara Powder and Salt in
a large mixing bowl.
3. Pour 1 to 2, mix and knead for 15 minutes.
4. Put the cover on. Let it fermentate for 40 minutes
5. Meanwhile, pan-fry filling and let it cool.
6. Divide 4 into small chunks. Spread thin and flat. Place
some 5 on the center and wrap to make a small ball shape.
7. Place all 7 on lined baking pan. Let them fermentate again
for 30 minutes.
8. Bake in a oven at 390F for 20 minutes.

おから入りケールパン

ケールおからパンのなかに、カレー味のおからフィリング
が入っています。フィリングを用意したり包むのが面倒
なら、パンだけでも。ケールパウダーのかわりに青汁パウ
ダーやほうれん草パウダーなどの野菜系パウダーを代用
してもおいしくできます。おからパウダー、近くで売って
いないという方は、こちらのリンクからどうぞ。↓

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OS オーサワのうの花ドライ

(材料)

*パン部分
強力粉 400g
おからパウダー(乾燥おから) 50g
ケールパウダー 大さじ2
豆乳または水 370〜400cc
インスタントイースト 6g
砂糖 30g
塩 4g

*フィリング部分
生おから 1カップ程度
チーズ、ソーセージ、ベーコンなど好みで細かく切り 
 半カップ程度
カレーパウダー 小さじ2
塩こしょう

(作り方)
1. 40度程度にあたため、砂糖10g分を足した豆乳でイースト
 を予備発酵させる
2. 残りの砂糖、強力粉、塩、おからパウダー、ケール粉末を
 ボウルにあわせておく
3. 1を2に注ぎ、15分くらいがんばって捏ね、乾燥を防ぎな
 がら発酵させる(約40分)
4. パン生地を発酵させている間に、フライパンでフィリングの
 材料をから煎りし、冷ましておく
5. 発酵したパン生地を小分けにし、平たくのばして中央に4を
 大さじ1程度のせたら、包むように閉じて丸く成型する
6. 天板に5を並べ、再び30分ほど発酵させる
7. 190℃で20分ほど焼く

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ケール粉末100%青汁 3g*22パック

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