RSS|archives|admin

スポンサーサイト

--.--.-- --
上記の広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。
新しい記事を書く事で広告が消せます。


Category:スポンサー広告 | Comment(-) | Trackback(-) | top↑ |

Soy Milk Zucchini Bread (no oil, no egg)

2011.08.21 Sun
IMG_0437_20110821094517.jpg
This is chewey sweet bread with pureed zucchini. Please use unsweetened
thick soy milk. You can also substitute silken tofu to soy milk.

You can find a how-to video clip for this recipe from here ↓
Hummingbird's Kitchen

INGREDIENTS
makes 1 small loaf

200g Pancake Mix
200g chopped zucchini
120cc unsweetened thick soy milk
60cc brown sugar
1 Table spoon lemon juice
1 Tea spoon cinnamon

DIRECTION
1. Combine zucchini, soymilk and sugar. Blend with hand blender or mixer.
2. Add lemon juice and cinnamon into 1. Blend some more.
3. Add pancake mix into 2. Mix well with whisk.
4. Pour 3 into the baking mold. Bake in 180℃ (375℉)for 30 minutes.
5. Cool on the rack. When you store, wrap the bread with plastic or
keep it in the bag to avoid getting dried.



豆乳ズッキーニブレッド

油も卵も使わない、簡単でヘルシーなケーキです。「ブレッド」とはいっても、
バナナブレッドのように甘いもの。朝食やおやつにぴったりです。
作り方は↓のリンクから動画で見ることもできます。
Hummingbird's Kitchen
パーが撮影&編集しています。コメント、チャンネル登録していただけると、
うれしいです。

(材料)100均の小さなローフ型1つ
ホットケーキミックス 200g
適当な大きさに切ったズッキーニ 200g
豆乳 120cc
三温糖 60cc
レモン汁 大1
シナモン 小1

(作り方)
1.ズッキーニ、豆乳、砂糖をボウルに合わせ、ハンドミキサーでピュレ状にする
2.1にレモン汁、シナモンを加えまぜる
3.2にホットケーキミックスを入れ、泡立て器でまぜる
4.型に3を流し入れ、180度で余熱しておいたオーブンで約30分焼く
5.ラックで冷ます。乾燥を防ぐため、保存はラップに包むか袋などに入れて
*豆乳の代わりに絹ごし豆腐でもつくれます。厚めに切ってトースターで両面を
カリッとさせると、中のもちもちと好対照な食感が楽しめますよ!




スポンサーサイト


Category:パン、マフィンなどBreads, Muffins and Scones | Comment(0) | Trackback(0) | top↑ |
<<劇団四季版 美女と野獣 | HOME | 暗記パンなのかも>>
name
title
mail
url

[     ]
Trackback URL
http://rubyslippers.blog45.fc2.com/tb.php/317-9fb00f1e

上記広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。新しい記事を書くことで広告を消せます。