RSS|archives|admin

スポンサーサイト

--.--.-- --
上記の広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。
新しい記事を書く事で広告が消せます。


Category:スポンサー広告 | Comment(-) | Trackback(-) | top↑ |

Sliced Tofu and Cheese Rolled with Pork

2010.11.08 Mon
40882_1522922386188_1028451016_31223194_2981386_n.jpg

Please do not use Silken Tofu for this recipe. Believe me, it won't work.
Firm Tofu,Momen Tofu or Atsuage are the good choices.


INGREDIENTS

serve 4 people

300~380g Firm Tofu, Momen Tofu or Atsuage
300g Sliced Pork
4~6 sheets of melting cheese
salt and pepper
Potato Starch or Corn Starch
(optional)
Pesto Sauce, Garlic Chips, Parmesan Cheese or Olive Tapnade

DIRECTIONS

1. Slice tofu. Not too thin. Say, 1cm thick.

2. Cut melting cheese sheet about the same size as tofu.

3. Sandwitch cheese with two tofu slices.

4. Roll cheese/tofu with thin sliced pork. Sprinkle salt and pepper on them.
I put parmesan cheese, garlic chips and pesto sauce on the pork before rolling.
Make sure having the side with pesto inside.

5. Sprinkle potato starch or corn starch on the surface of pork.

6. Heat cooking pan with olive oil. Cook pork until golden brown.

7. Bon Apetite♥



お豆腐とチーズの豚肉巻き


(材料) 4人分

木綿豆腐 一丁(300g) または同量程度の厚揚げ
薄切り豚肉(巻きにくいですが切り落としでもOK) 300g
とろけるチーズ 4~6枚
塩コショウ 適量
片栗粉 適量
*お好みで ペストソース、ガーリックチップス、パルメザンチーズ、オリーブタプナード
 など適量

(作り方)
1 豆腐または厚揚げを1cmくらいの厚さに切る。縦横は豚肉で巻けて食べやすい大きさに揃える
2 とろけるチーズも豆腐と同じ程度の大きさに切る
3 スライスした豆腐2枚でチーズ1枚をはさむ
4 3を豚肉で巻く。塩コショウを振りかける。お好みで巻く前に豚肉と豆腐の間にペストソースや
 タプナードなどを塗りつけたり、パルメザンチーズやガーリックチップをのせても美味しい
5 豚肉の表面全体に薄く片栗粉をまぶし、オリーブオイルを熱したフライパンで黄金色になるまで
 焼いて出来上がり


スポンサーサイト


Category:主菜Main Dish | Comment(0) | Trackback(0) | top↑ |
<<リニューアルします | HOME | Microwave Cornflake Cookies>>
name
title
mail
url

[     ]
Trackback URL
http://rubyslippers.blog45.fc2.com/tb.php/183-b8be8d82

上記広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。新しい記事を書くことで広告を消せます。